Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst ledarálom, a répát megtisztítom és lereszelem. A répát jól összekeverem a hússal, a tojással majd meszórom ételízesítővel. Ezután dió nagyságú gombocókat formálok a húsból.
A kész golyókat egy kis időre hűtőbe teszem.
0,5 l vízhez hozzáadom a marhahús leveskockát. Miután felforrt, beledobom a kész golyókat és főzöm 5 percig.
A végén hozzáadom a tejszínes-paradicsomos szószt, és kis lángon még 15 percig főzöm, óvatosan kevergetve.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tésztával tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
francesca
2014.01.06 06:58
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst ledarálom, répát megtisztítom, tojással majd, kész golyókat, marhahús leveskockát, végén hozzáadom, ételízesítővel, marhahúsleves, összekeverem, paradicsomos, paradicsomos, megtisztítom, húsgombóccal, ételízesítő, leveskockát, kevergetve, lereszelem, gombocókat, beledobom, sárgarépa, ledarálom, hozzáadom, hozzáadom, tejszínes, tejszínes, Tésztával, meszórom, nagyságú, formálok, felforrt, óvatosan, golyókat, borjúhús, tojás, sárgarépa, marhahúsleves-kocka, orsó tészta, ételízesítő,
|
|
|
|
|